Vacatures

Vacature voor gepassioneerde loodgieter in regio Aalst

Kom jij binnenkort ons loodgietersteam versterken?

Bij Uw Loodgieter hebben we zeker niet de ambitie om het grootste loodgietersbedrijf in regio Aalst te worden. Dat we met een klein, hecht en collegiaal team werken, is namelijk net een van onze troeven. Daardoor kunnen we immers een bijzonder flexibele en klantgerichte service blijven garanderen. Je zal dus niet snel een vacature voor loodgieter in Aalst van ons zien verschijnen, maar dat wil niet zeggen dat we geen plekje in ons team hebben voor gemotiveerde professionals zoals jij!

Kan jij je helemaal vinden in onze aanpak en sta je te popelen om aan de slag te gaan in een loodgietersbedrijf waar passie voor het vak, topkwaliteit en klantvriendelijkheid geen loze beloftes, maar dagelijkse realiteit zijn? Dan leren we je heel graag kennen!

Aarzel dus zeker niet om spontaan te solliciteren voor een job als loodgieter in regio Aalst en Dendermonde, want een enthousiaste collega is altijd welkom.

Wat wij van nieuwe collega’s verwachten:

  • Je hebt massa’s ervaring als loodgieter, verwarmingsinstallateur of je kent de voordelen en toepassingen van hernieuwbare energie als je broekzak
  • Of je hebt een onmetelijke fascinatie én leergierigheid om je pas verworven kennis en skills in deze sectoren verder aan te scherpen
  • Je hebt een rijbewijs B op zak en kijkt ernaar uit om er dagelijks op uit te trekken in regio Aalst en Dendermonde.
  • Orde, stiptheid en oplossingsgericht denken zijn de eerste termen waar je aan denkt als je je werkattitude moet beschrijven.
  • Je bent collegiaal, hulpvaardig en zowel klanten als collega’s zullen je kunnen omschrijven als een vlotte en duidelijke communicator.
  • Ben je de troste bezitter van een diploma HVAC, koeltechniek en/of CERGA en VCA erkenningen? Dan heb je zeker een streepje voor!

Is deze vacature voor loodgieter echt iets voor jou?

Geen tijd te verliezen dan! Stuur ons je spontane sollicitatie toe en vergeet daarin vooral niet te vermelden waarom een job bij ons loodgietersbedrijf je zo aanspreekt. We laten je dan snel weten of en wanneer we afspreken om kennis te maken en je kandidatuur bij een kopje koffie te bespreken.