Hernieuwbare energie

Is zonnepanelen laten plaatsen ook voor u een interessante zet?

Hernieuwbare energie is onze specialiteit

Hernieuwbare energie gebruiken is helemaal in, en terecht! Een regenwaterinstallatie of zonnepanelen laten plaatsen is nu eenmaal vriendelijk voor de natuur en voor uw portemonnee. Ook de aantrekkelijke energiepremies en subsidies trekken bouwers en verbouwers sneller over de streep.

Alleen zorgen de voortdurende wijzigende wetgeving, premievoorwaarden en technologische vooruitgang wel eens voor kopzorgen, want welke energiebesparende toepassing kiest u nu best voor uw huis?

Bij Uw Loodgieter adviseren we u met plezier bij die keuze. We hebben immers een bijzondere fascinatie voor hernieuwbare energie en volgen al deze ontwikkelingen op de voet voor u op. Zonnepanelen, zonnecollectoren, zonneboilers, warmtepompen, warmtepompboilers en regenwaterinstallaties en ook geïntegreerde totaaloplossingen zijn helemaal ons ding!

Zonnepanelen laten plaatsen

Door onze zusterfirma Green-It kan u zowel thermische als elektrische zonnepanelen laten plaatsen door rasechte professionals. Het gespecialiseerde Green-it team houdt zich namelijk uitsluitend met de installatie van zonnepanelen bezig. De opgewekte zonne-energie kan vervolgens gebruikt worden voor de verwarming van sanitair warm water. De thermische zonnepanelen of zonnecollectoren kunnen bijvoorbeeld aangesloten worden op een zonneboiler en/of vloerverwarming. Elektrische of fotovoltaïsche zonnepanelen kunnen dan weer stroom leveren voor diverse elektrische toestellen.

Warmtepompen en regenwater installaties

Niet alleen de zon levert hernieuwbare energie. Ook de warmte van de buitenlucht of de aarde kan gerecupereerd worden om de lucht in huis of sanitair water mee voor te verwarmen via een warmtepomp installatie. Ook zo’n warmtepomp kan op uw vloerverwarming of een boiler aangesloten worden zodat u maximaal energie bespaart.

En hoe zit het met uw waterverbruik? Regenwater herwinnen via een regenput maakt ook een wezenlijk verschil voor het milieu én uw budget.

Met een EPB-simulatie rekenen wij de verwachte besparing haarfijn voor u uit.

Logischerwijs zal een geïntegreerde totaaloplossing met zowel zonnepanelen, warmtepompen, energiebesparende ventilatie en regenwatersystemen de grootste besparing opleveren, maar hoe meer systemen u combineert, hoe moeilijker het wordt om de kosten en baten uit te rekenen. Gelukkig kan u ook hiervoor op onze expertise vertrouwen.

Wij kunnen een gedetailleerde simulatie maken waarbij de investeringskost, de jaarlijkse besparing en de impact op uw EPB-score vooraf nauwkeurig worden becijferd. Ook energiepremies worden hierbij opgelijst en we nemen desgewenst zelfs contact op met uw EPB-verslaggever om de besparingssimulatie in detail te overlopen.

Graag wat advies, een kosten-baten simulatie of vrijblijvende prijsofferte?

Bent u ook gewonnen voor hernieuwbare energie en benieuwd hoeveel energiebesparing onze oplossingen opleveren? Maak een afspraak met onze energie adviseurs, want zij komen dit in detail aan u toelichten tijdens een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek.