Sanitair & badkamer renovatie

Van kleine sanitaire herstelling en boiler onderhoud tot complete badkamer renovatie

1 loodgieter voor uw complete sanitaire installatie

Of u nu enkele sanitaire toestellen wil laten herstellen of vervangen of uw badkamer een complete metamorfose wil geven met een heuse badkamer renovatie… Bij Uw Loodgieter is uw sanitair in goede handen!

Onze loodgieters en verwarmingstechniekers hebben de nodige ervaring op zak om kleine sanitaire herstellingen en depannages correct uit te voeren en we hebben ook al heel wat indrukwekkende badkamer renovatie projecten gerealiseerd. Zelfs voor technisch sanitair zoals kostenbesparende warm water voorziening met zonneboilers of warmtepompboilers, regenwaterrecuperatie en waterverzachters heeft u met Uw Loodgieter de juiste vakman te pakken!

Kortom, met Uw Loodgieter heeft u 1 aanspreekpunt voor uw complete sanitaire huishouden.

Dringend een loodgieter nodig voor een sanitaire herstelling?

Geen warm water meer, een waterlek of blijft uw kraan onophoudelijk druppen? De oplossing is slechts een telefoontje verwijderd. We komen namelijk in heel Vlaanderen ter plaatse om kleine of dringende sanitaire herstellingen uit te voeren.

Uw warm water boiler laten vervangen door een energiezuiniger exemplaar?

Is uw elektrische boiler stuk of gewoon dringend aan vervanging toe? Ook voor een ultra zuinige nieuwe boiler kan u bij Uw Loodgieter uit Gijzegem bij Aalst terecht.

Niet zeker welk type boiler u best kiest? Vraag ons dan gerust om advies over de meest kostenbesparende, energiezuinige en gebruiksvriendelijke oplossing voor sanitair warm water in uw woonst, want totaaloplossingen met hernieuwbare energie zijn helemaal ons ding. Wij kunnen u heel precies adviseren welke ultra zuinige zonneboilers met zonnepanelen of warmtepompboilers met zonnecollectoren de grootste energie- en kostenbesparing zullen opleveren op korte en op lange termijn.

Uw boiler laten onderhouden en reinigen?

Vooral de energiezuinige verwarmingsketels en boilers van Vaillant en Atlantic kennen we door en door, maar ook boiler reiniging en onderhoud van andere merken kan u aan ons toevertrouwen.

Onze badkamerrenovaties verbazen niet alleen op esthetisch vlak!

Bent u wat uitgekeken op uw huidige badkamer of is de ruimte gewoonweg niet voldoende praktisch voor uw groeiende gezin? Na een badkamer renovatie door Uw Loodgieter wordt uw nieuwe badkamer vast uw favoriete ruimte in huis.

We zorgen er voor dat uw nieuwe badkamer scoort op alle vlakken. Ze zal er stralend en indrukwekkend uitzien, optimaal onderhoudsvriendelijk en praktisch ingedeeld zijn én ook topprestaties leveren op technisch vlak. We bekijken uw badkamer renovatie namelijk als een totaalproject waarbij zowel aan energiezuinigheid, bedrijfszekerheid, gebruiksgemak als esthetiek wordt gedacht.

Ook de materiaalkeuze is ontzettend belangrijk om een duurzaam resultaat te garanderen waar u nog jarenlang van kan genieten. Daarom kiezen we er bij Uw Loodgieter voor om uitsluitend kranen en toestellen van kwalitatieve merken zoals onder meer HansGrohe en Geberit te plaatsen.

Zo pakken wij uw badkamer renovatie aan

Een telefoontje of mailtje volstaat om helemaal gratis en vrijblijvend een kennismakend gesprek en prijsofferte aan te vragen. Tijdens dit plaatsbezoek zorgen we voor een correcte opmeting, vertalen we uw wensen en voorkeuren in een plattegrond en geven we ook reeds een richtprijs mee.

Na goedkeuring werken we de plattegrond verder uit in een realistische 3D-tekening en vervolgens gaan we aan de slag. Nadat u toestellen en meubels heeft gekozen bij de badkamerwinkel van uw keuze bezorgen we u een gedetailleerde totaalofferte voor de complete badkamerrenovatie en nadien volgen wij de nodige bouwwerken van afbraak tot afwerking voor u op. Samen met onze vaste partners verzorgen we de plaatsing van sanitaire toestellen, maar ook de nodige elektriciteits-, vloer- en tegelwerken zodat u een zorgeloos bouwtraject tegemoet gaat en een piekfijn afgewerkte badkamer kan gaan verkennen.

Waarom uw badkamer renovatie aan Uw Loodgieter toevertrouwen?

  • gratis plaatsbezoek, opmeting, schets en onmiddellijk een richtprijs
  • nadien gedetailleerde totaalofferte én realistische 3D-tekening
  • VIP-service bij de Schrauwen badkamer shops
  • een vlot en comfortabel bouwproject van afbraak tot afwerking
  • onberispelijk vakwerk door erkende en ervaren stielmannen
  • uw budget en deadlines worden gerespecteerd

Waar gaat u uw badkamer toestellen kopen?

We kunnen u enthousiast aanraden om een bezoekje te brengen aan een Schrauwen showroom. Daar bent u zeker van deskundig aankoopadvies, kwalitatieve producten en correcte prijzen. Bestelt u de meubels en/of toestellen voor uw badkamer renovatie bij onze voorkeurleverancier Schrauwen, dan volgen wij de levering, facturatie en plaatsing van uw nieuwe badkamer trouwens met plezier voor u op.

Al blijft de keuze geheel aan u. Wij kunnen namelijk ook de plaatsing verzorgen van toestellen en meubels die u elders aankoopt.

Liever zelf de handen uit de mouwen steken?

Bent u best een handige doe-het-zelver en wil u zelf een handje toesteken? Dat kan zeker!

Aan u de keuze welke werken u aan ons uitbesteedt of zelf uitvoert en dat zonder in te boeten op kwaliteit of garantie.

correct advies en praktische tips bij elke stap

thuislevering en interessante kortingen voor aankoop van materialen

wij komen de door u geplaatste  koppelingen persen met een professionele tang

keuring van uw installatie

Benieuwd naar het prijskaartje?

Vanuit onze thuisbasis in Gijzegem bij Aalst komen we in heel Vlaanderen bij u ter plaatse om de nodige sanitaire werken uit te voeren of uw badkamerrenovatie plannen gratis en geheel vrijblijvend te bespreken. Waarom dus niet even contact opnemen en een offerte aanvragen?